Βελτιώνεται ο καιρός από την Τετάρτη - iefimerida.gr

Βελτιώνεται ο καιρός από την Τετάρτη

ΑΙγαίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντική βελτίωση θα σημειώσει ο καιρός από την Τετάρτη, καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει, ενώ οι άνεμοι θα σημειώσουν βαθμιαία εξασθένηση.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλονίκη θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το απόγευμα στην ανατολική Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά , την Εύβοια, και την Ανατολική Πελοπόννησο αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως στα ανατολικά.. Σ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ενώ στα ορεινά της Κρήτης θα χιονίσει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ