ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα: Επιμένει για καθαρή έξοδο -Τον διαψεύδουν οι βουλευτές του - iefimerida.gr

ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα: Επιμένει για καθαρή έξοδο -Τον διαψεύδουν οι βουλευτές του

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια δηκτική ανακοίνωση το γραφείο Τύπου της ΝΔ σχολιάζει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι «Ο κ. Τσίπρας επέμεινε και πάλι στη θεωρία της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια, παρ’ ότι αυτή διαψεύδεται πια, ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

Επιπροσθέτως, η αξιωματική αντιπολίτευση απευθύνει ένα ερώτημα στον Αλέξη Τσίπρα, για το οποίο τον καλεί να απαντήσει: «Αν είναι καθαρή η έξοδος, γιατί ο πρωθυπουργός δεν ακυρώνει εδώ και τώρα τις νέες μειώσεις των συντάξεων και του αφορολογήτου που με δική του υπογραφή θα ισχύσουν το 2019 και το 2020;».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο κ. Τσίπρας επέμεινε και πάλι στη θεωρία της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια, παρ’ ότι αυτή διαψεύδεται πια, ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία θα του απευθύνει σήμερα ένα ερώτημα: Αν είναι καθαρή η έξοδος, γιατί ο πρωθυπουργός δεν ακυρώνει εδώ και τώρα τις νέες μειώσεις των συντάξεων και του αφορολογήτου που με δική του υπογραφή θα ισχύσουν το 2019 και το 2020;».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ