Κουβέλης: «Ο Σαμαράς επαναφέρει ιδεολογικό οπλοστάσιο απ' το παρελθόν» - iefimerida.gr

Κουβέλης: «Ο Σαμαράς επαναφέρει ιδεολογικό οπλοστάσιο απ' το παρελθόν»

Φώτης Κουβέλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, λέγοντας πως οι αναφορές σε «κίνδυνο της Αριστεράς» αποτελεί ιδεολογικό οπλοστάσιο από το μακρινό παρελθόν.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε πως «η επαναφορά με έναν διαφορετικό τρόπο του αναδυόμενου κινδύνου για τη χώρα της Αριστεράς, νομίζω ότι αυτό αποτελεί πρόβλημα πια δημοκρατικής λειτουργίας, ή τουλάχιστον τείνει να γίνει, αν δεν υπάρξει η συγκεκριμένη απάντηση σε όλα αυτά».

Μάλιστα έκανε λόγο για επαναφορά από τη ΝΔ ενός ιδεολογικού οπλοστασίου από το μακρινό παρελθόν ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στον κ. Σαμαρά την συνευθύνη του για το δεύτερο Μνημόνιο.

Ωστόσο ο κ. Κουβέλης αναγνώρισε και ευθύνες της Αριστεράς και έφερε ως παράδειγμα «τη ρύθμιση ορισμένων θεμάτων που είχαν σχέση με τις ΔΕΚΟ ή με τον δημόσιο τομέα, με την έννοια ότι αποδέχθηκε ρυθμίσεις που υπηρέτησαν από κάποιες πλευρές τη λειτουργία ενός πελατειακού κράτους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ