Πρωτοφανές: Επίκαιρη επερώτηση στη Βουλή συζητήθηκε μετά από έξι μήνες! - iefimerida.gr

Πρωτοφανές: Επίκαιρη επερώτηση στη Βουλή συζητήθηκε μετά από έξι μήνες!

Οδυσσέας κωνσταντινόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καθυστέρηση έξι μηνών συζητά σήμερα η Βουλή «επίκαιρη», κατά τα άλλα, επερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές της δημοκρατική συμπαράταξης για θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων.

Μάλιστα την καθυστέρηση επεσήμανε στην αρχή της συνεδρίασης ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης λέγοντας ότι τόσα χρόνια που βρίσκεται στη Βουλή πρώτη φορά βλέπει επίκαιρη επερώτηση να συζητιέται έξι μήνες αφού έχει κατατεθεί. Να σημειωθεί ότι όταν μια επίκαιρη ερώτηση κατατίθεται αν κληρωθεί να συζητηθεί στη Βουλή, η συζήτηση θα γίνει την επόμενη Δευτέρα ή Παρασκευή.

Πάρα όμως την καθυστέρηση φαίνεται πως ο εισηγητής από πλευράς Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δεν έχασε τη χιουμοριστική του διάθεση, αφού ανεβαίνοντας πάνω και βλέποντας στο υπουργικό έδρανο τον Στέργιο Πιτσιόρλα αντί του Γιάννη Δραγασάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να σας υποτιμήσω κ. Πιτσιόρλα αλλά τόσο πολιτικό φλερτ μας κάνει ο ΣYΡΙΖΑ έστειλε ένα απλό υφυπουργό να μας απαντήσει; Με τόσο πολιτικό φλερτ που μας γίνεται θα περιμέναμε τουλάχιστον να στείλει ένα υπουργό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ