«Ο Τόρες έχει ψυχολογικό πρόβλημα» - iefimerida.gr

«Ο Τόρες έχει ψυχολογικό πρόβλημα»

Φερνάντο Τόρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιθετική δυστοκία του Φερνάντο Τόρες οφείλεται σε ψυχολογικό πρόβλημα σύμφωνα με τον υπηρεσιακό προπονητή της Τσέλσι, Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

«Έχει ψυχολογικό πρόβλημα και μόνο εκείνος μπορεί να το λύσει. Αν με χρειαστεί θα είμαι δίπλα του, αλλά είναι προφανές πως μόνο εκείνος μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του. Δεν πρέπει να σκέφτεται πόσο κόστισε στην ομάδα. Πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στο παιχνίδι της ομάδας του», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στην αγγλική εφημερίδα «The Sun» και πρόσθεσε:

«Ο Φερνάντο είναι σπουδαίος επιθετικός και είμαι σίγουρος πως δεν έχει ξεχάσει να σκοράρει. Είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο. Απλά πρέπει να ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση του».

Ο 27χρονος επιθετικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2011 από την Λίβερπουλ έναντι 50 εκ. λιρών και έχει καταφέρει να πετύχει μόλις τρία γκολ σε 36 παιχνίδια στην Premier League με την φανέλα των «μπλε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ