Τους έστειλε ταμείο ανεργίας η Beyonce! - iefimerida.gr

Τους έστειλε ταμείο ανεργίας η Beyonce!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απερίσκεπτη η r'n'b ντίβα Beyonce, κατάστρεψε ολόκληρη εταιρία με τα καμώματά της!

Δουλειά έπιασαν και οι δικηγόροι της… Beyonce καθώς η εταιρεία Gate Five υπέβαλλε μήνυση εναντίον της γνωστής τραγουδίστριας, κατηγορώντας τη για αθέτηση της μεταξύ τους συμφωνίας που προέβλεπε την κυκλοφορία ενός «χορευτικού» παιχνιδιού με τίτλο Starpower: Beyonce. Σύμφωνα με το στούντιο, ενώ οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει αρχικά και μάλιστα είχαν υπογράψει και τα σχετικά συμφωνητικά, η Beyonce έκανε πίσω ζητώντας επαναδιαπραγμάτευση των όρων, με την ανάπτυξη του τίτλου να έχει ξεκινήσει.

Η μη πραγματοποίηση του deal, κατά τη Gate Five κατέστρεψε την εταιρεία οδηγώντας περί τα 70 άτομα στο ταμείο ανεργίας, μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα. «Χίλιες φορές να δημιουργούσαμε ένα παιχνίδι από το να μπλέκαμε με μηνύσεις» υποστήριξε ο ιδρυτής της Gate Five, Greg Easley που πάντως δεν δυσκολεύτηκε να ζητήσει από τη γνωστή τραγουδίστρια το ποσό των $6,7 εκατομμυρίων για απολεσθέντα κέρδη. Η πλευρά της Beyonce δεν έχει τοποθετηθεί, οπότε η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται να λάβει χώρα στα δικαστήρια.

Πηγή: Byteme.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ video games Beyonce μηνύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ