Ζωή Λάσκαρη: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης της οκτώ μήνες μετά τον θάνατό της [εικόνα] - iefimerida.gr

Ζωή Λάσκαρη: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης της οκτώ μήνες μετά τον θάνατό της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα συγκινητικό μήνυμα έγραψε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, με αφορμή τη συμπλήρωση 8 μηνών από το θάνατό της.

Η Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» από την ζωή στις 18 Αυγούστου του 2018 βυθίζοντας έτσι στο πένθος την οικογένειά της, τους φίλους και τους θαυμαστές της.

Ετσι, οκτώ μήνες μετά μέσω της επίσημης σελίδας της θεατρικής σκηνής «Ζωή Λάσκαρη» η Μαρία Ελένη θέλησε να αναρτήσει ένα χειρόγραφο μήνυμα της Ζωής Λάσκαρης, συνοδεύοντας το με ένα δικό της μήνυμα.

Το συγκεκριμένο σημείωμα ήταν γραμμένο από την σπουδαία ηθοποιό και έγραφε «Είμαι σίγουρη ότι κάθε χρόνος θα είναι και πιο ουσιαστικός. Γιατί εσύ μπορείς. Χρόνια Πολλά, η μαμά σου».

Οσο για την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η ίδια έγραψε ως σχόλιο πάνω από την φωτογραφία «8 μήνες… Η καλύτερη μάνα του κόσμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ