Η Αμάλ Κλούνεϊ πιο σέξι από ποτέ -Φλογερή σπανιόλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αμάλ Κλούνεϊ πιο σέξι από ποτέ -Φλογερή σπανιόλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά όλοι την επαινούν για τις εξαιρετικές της στιλιστικές επιλογές. Μια ιδιαίτερη και τολμηρή συνάμα επιλογή, έκανε χθες το βράδυ σε βραδινή της έξοδο στη Νέα Υόρκη.

Η Αμάλ Κλούνεϊ πιο σέξι από ποτέ -Φλογερή σπανιόλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, η Αμάλ Κλούνεϊ παραβρέθηκε στο πάρτι που έκανε στο σπίτι της η Άννα Γουίντουρ για την νέα διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού Glamour. Η δικηγόρος και μαμά δύο μωρών φόρεσε ένα κατακόκκινο μπούστο με πολύ δαντέλα και μακριά ουρά που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο.

Η μπλούζα στο μπροστινό μέρος ίσα που καλύπτει τον αφαλό, τονίζοντας έτσι την λεπτή μέση της. Μάλιστα, προκειμένου να αναδείξει το τοπ ακόμη περισσότερο, φόρεσε ένα σκούρο, στενό παντελόνι τζιν και απλά μαύρα μποτάκια.

Το λουκ συμπλήρωσε με χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά της, ένα κατακόκκινο κραγιόν που αντιστάθμιζε το απαλό ροζ ρουζ και τα σκούρα φρύδια.

Η Αμάλ Κλούνεϊ πιο σέξι από ποτέ -Φλογερή σπανιόλα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το στυλ της Αμάλ Κλούνεϊ συγκρίνεται πολύ συχνά με αυτό της Τζάκι Κένεντι για την κομψότητα αλλά και τα κοστούμια που φορά συχνά με υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου.

Είναι πάντως, η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που η 40χρονη επιλέγει να φορέσει κόκκινο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Νέα Υόρκη όπου είναι επισκέπτρια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ