Επίθεση Μεϊμαράκη σε Καρατζαφέρη για τα υποβρύχια - iefimerida.gr

Επίθεση Μεϊμαράκη σε Καρατζαφέρη για τα υποβρύχια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα σελίδα στον πόλεμο που μαίνεται από το πρωί στη Βουλή στην κεντροδεξιά πολυκατοικία άνοιξε με την ομιλία του ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Επιτιθέμενος ευθέως κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, αποκάλυψε στην Ολομέλεια ότι τον είχε επισκεφθεί στο γραφείο του από τη θέση του αρχηγού κόμματος προκειμένου να του ζητήσει από κοντά να παραλάβει τα υποβρύχια. Και μετά -είπε- έβαζε τους βουλευτές του να του κάνουν ερωτήσεις στη Βουλή.

Λίγο νωρίτερα, την αποχώρηση του ΛΑΟΣ από τη διαδικασία είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο κ.Καρατζαφέρης, ζητώντας η προανακριτική να αφορά όλη την περίοδο μέχρι σήμερα. "Άλλα είπε ο Καμμένος, αλλά κάποιος άλλος εδώ μέσα κάνει τον καημένο γιατί φοβάται μήν τον ακουμπήσουν", είπε με νόημα, καλώντας τη ΝΔ να συμφωνήσει σε προανακριτική για όλους τους υπουργούς Άμυνας ως σήμερα και όλα τα μέλητ ου ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε τη σύμβαση.

Αναφερόμενος στον Άκη Τσοχατζόπουλο, δε, εκτίμησε ότι έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να πάει φυλακή. "Έγιναν πολλές κομματικές καμπάνιες με λεφτά του Άκη", είπε, υποστηρίζοντας ότι δεν θα κάνει αποκαλύψεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ