Αυτή είναι η νέα συλλογή μαγιό της Calzedonia -Τι θα φορέσουμε το καλοκαίρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νέα συλλογή μαγιό της Calzedonia -Τι θα φορέσουμε το καλοκαίρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το καλοκαίρι, η Calzedonia λανσάρει για πρώτη φορά το βελούδο στα μαγιό σε μια χρωματική παλέτα που θυμίζει candy bar.

Η λαμπερή και απαλή υφή του συγκεκριμένου special υφάσματος το κάνει δελεαστικό για stylish και trendy εμφανίσεις ενώ είναι ιδανικό τόσο για τη θάλασσα όσο και για την πισίνα.

Το φαντασμαγορικό show, έκανε unbox στο καλοκαίρι και την πιο ωραία μας διάθεση.

Εμπνευσμένο από τη σύγχρονη εποχή, τους ιταλούς, διεθνείς celebrities και social media influencers, το μαγικό κουτί της Calzedonia, μάς παρέσυρε σε έναν συνεχόμενο χορευτικό ρυθμό.

Το show ήταν η ιδανική ευκαιρία για να παρουσιαστεί και η πρώτη beachwear Special Edition. Η συλλογή περιλαμβάνει 5 μπικίνι και 3 ολόσωμα. Μερικά από αυτά μπορούν να φορεθούν ως outerwear, συνδυασμένα με ένα τζιν ή μια φούστα για glam και stylish outfits. Πρόκειται για την πιο πολύτιμη, μοναδική σειρά.
Αυτή τη σεζόν δίνεται μεγάλη έμφαση και σε νέα, διαφορετικά χρώματα που δίνουν σάρκα και οστά σε μία σειρά με μονοχρωματικά μαγιό.

Δείτε τα μαγιό της Calzedonia που θα φορέσουμε το καλοκαίρι, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ calzedonia μαγιό καλοκαίρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ