Ερχονται βροχές, καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο - iefimerida.gr

Ερχονται βροχές, καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο

μετεωρολόγοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακοκαιρία και οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν τόσο απόψε το βράδυ όσο και αύριο Τρίτη, ενώ η ΕΜΥ προβλέπει βροχές, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους, αλλά και χιόνια στα ορεινά.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως στην Αττική θα σημειωθούν βροχοπτώσεις, ενώ το πρωί θα χιονίσει στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί έως 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ θα πέσουν χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν 8 με 9 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, ενώ θα πέσουν χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ