Αισιοδοξία Παπούλια για τον τουρισμό παρά τις αρνητικές εκτιμήσεις - iefimerida.gr

Αισιοδοξία Παπούλια για τον τουρισμό παρά τις αρνητικές εκτιμήσεις

Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αισιοδοξία του ότι, παρά τις αντίθετες εκτιμήσεις, ο αριθμός των τουριστών που θα επισκεφθεί την Ελλάδα φέτος, θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος στο γραφείο του τον υπουργο Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόσθεσε ότι το αρνητικό κλίμα που είχε καλλιεργηθεί στα ΜΜΕ παγκοσμίως για την Ελλάδα το 2011, δεν απέτρεψε από το να επισκεφθούν τη χώρα μας 16,5 εκατομμύρια τουρίστες.

Νωρίτερα, ο υπουργός Πολιτισμού, ο οποίος είχε επισκεφθεί την περασμένη εβδομάδα το Βερολίνο, ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για το βαρύ κλίμα που επικρατεί στη Γερμανία εις βάρος της χώρας μας και ότι πολλοί Γερμανοί φοβούνται να επισκεφθούν τη χώρα μας καθώς δεν γνωρίζουν πώς θα τους υποδεχθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ