«Η Ρία Αντωνίου χορεύει άθλια, αλλά είναι θεογκόμενα» - iefimerida.gr

«Η Ρία Αντωνίου χορεύει άθλια, αλλά είναι θεογκόμενα»

Γιώργος Λιάγκας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιτυχία της Ρίας Αντωνίου στον ημιτελικό του ιταλικού «Dancing With The Stars» σχολίασε δημοφιλής δημοσιογράφος, δηλώνοντας με πάσα ειλικρίνεια: «Εξακολουθεί να χορεύει άθλια για τη δική μου αισθητική. Είναι όμως τόσο όμορφη! Δεν είναι γλυκιά, είναι θεογκόμενα».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι το 23χρονο μοντέλο πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του σόου, τερματίζοντας μάλιστα πρώτη σε βαθμολογία, ο Γιώργος Λιάγκας είπε, προκαλώντας τις αντιδράσεις των συνεργατών του: «Εδώ υπάρχει το εξής οξύμωρο σχήμα. Η Ρία Αντωνίου εξακολουθεί να χορεύει άθλια για τη δική μου αισθητική».

«Είναι όμως τόσο όμορφη! Δεν είναι γλυκιά, είναι θεογκόμενα. Το πρώτο πράγμα που σου βγάζει δεν είναι η γλυκύτητα. Είναι σέξι πολύ. Βγάζει σεξαπίλ φοβερό. Το θέμα ποιο είναι; Ότι ακόμα και οι κριτές που βλέπουν πια ότι ο κόσμος την θέλει και είναι δεδομένο πως θα το σηκώσει (το κύπελλο) τελικά, την στηρίζουν», πρόσθεσε.

«Η Ρία Αντωνίου χορεύει άθλια, αλλά είναι θεογκόμενα» | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, συγκρίνοντας τη Ρία Αντωνίου με την Ευγενία Μανωλίδου στον πρώτο κύκλο του ελληνικού «Dancing With The Stars», ο 42χρονος παρουσιαστής αναγνώρισε ότι η γνωστή μουσικός χόρευε πολύ καλύτερα, ωστόσο πρόσθεσε: «Αν με ρωτάτε όμως ποια είναι πιο αισθησιακή, την Ρία Αντωνίου θα σας πω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ