Wall Street Journal: «Ήρθε τώρα η ώρα να αγοράσετε ένα ελληνικό νησί;» - iefimerida.gr

Wall Street Journal: «Ήρθε τώρα η ώρα να αγοράσετε ένα ελληνικό νησί;»

Wall Street Journal
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οδηγίες σε μελλοντικούς αγοραστές ελληνικών νησιών δίνει το σημερινό δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας Wall Street Journal η οποία προειδοποιεί τους επενδυτές για το «τέρας» της ελληνικής γραφειοκρατίας.

«Τώρα που η οικονομία της Ελλάδας φαίνεται να καταρρέει, δεν είναι καλή ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ηλιόλουστο νησί ή ίσως και δυο; Κρατήστε τα ελικόπτερα σας στο έδαφος, τα πράγματα δεν είναι απλά» αναφέρει το δημοσίευμα της Wall Street Journal, η οποία δίνει «οδηγίες προς ναυτιλομένους» στους ξένους επενδυτές που ενδιαφέρονται να αγοράσουν μικρά φιλέτα της ελληνικής γης, εκμεταλλευόμενοι την κακή οικονομική συγκυρία.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει τα ελληνικά «παράδεισο με κεντρί» και προειδοποιεί τους αναγνώστες της να προσέξουν να μη «βουλιάξουν στη θάλασσα της ελληνικής γραφειοκρατίας».

Η ιδέα αυτή, μάλιστα, φαίνεται να κερδίζει τόσο πολύ έδαφος που η εφημερίδα δίνει οδηγίες ακόμη και για τα διαδικαστικά θέματα προς τους... ενδιαφερόμενους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ