Και δεύτερο «πόδι» στη Νέα Υόρκη βάζει ο Δ. Κουτσολιούτσος - iefimerida.gr

Και δεύτερο «πόδι» στη Νέα Υόρκη βάζει ο Δ. Κουτσολιούτσος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διέξοδο στην αγορά των ΗΠΑ αναζητά η οικογένεια Folli Follie, εγκαινιάζοντας το δεύτερο κατάστημα στη Νέα Υόρκη, καθώς η εγχώρια αγορά λιανεμπορίου βρίσκεται σε περίοδο ισχνών αγελάδων.

O ιδρυτής της εταιρείας Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος και τα μέλη της οικογενείας «FF» Καίτη Κουτσολιούτσου, Τζώρτζης και Μαρίζα Κουτσολιούτσου υποδέχτηκαν το κατάστημα που βρίσκεται στο Σόχο με περισσότερους από 200 επίσημους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων και η ιδρυτής του μη κοινωφελούς οργανισμού "The Art of Elysium" Jennifer Howell.

Η Folli Follie είναι μέλος του FF Group που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 24 χώρες. Ο Όμιλος Folli Follie (FF Group) σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε παγκόσμιο επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες: την Folli Follie και τη βρετανική εταιρεία κοσμημάτων, Links of London. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα στον τομέα της ταξιδιωτικής λιανικής (travel retail) - μέσω των Hellenic Duty Free Shops (Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών) - και ταυτόχρονα διατηρεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, αλλά και στην αγορά των Βαλκανίων. Τα καταστήματα Factory Outlet, αλλά και τα Attica πολυκαταστήματα αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής και σημεία λιανικής πώλησης του Ομίλου στην Ελλάδα ενώ μάρκες όπως Ermenegildo Zegna, Juicy Couture, Converse και Harley Davidson ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου.

Ο όμιλος Folli Follie έχει εδραιωμένη παρουσία με πάνω από 700 σημεία πώλησης παγκοσμίως ενώ παράλληλα απασχολεί περισσότερα από 5.900 άτομα ανά τον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ