Οι ληστές έσκαβαν τρεις μέρες για να μπουκάρουν σε κοσμηματοπωλείο - iefimerida.gr

Οι ληστές έσκαβαν τρεις μέρες για να μπουκάρουν σε κοσμηματοπωλείο

κοσμηματοπωλείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δράστες είχαν βάλει στο μάτι το κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Ναυπάκτου και κατέστρωσαν σχέδιο «εισβολής» που συνήθως βλέπουμε σε κινηματογραφικές ταινίες.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr οι δράστες ξεκίνησαν το ριφιφί από την Παρασκευή και στο κοσμηματοπωλείο μπήκαν την Κυριακή.

Οι δράστες, πήγαν από τα πίσω στενά , παραβίασαν μια παλιά ξύλινη πόρτα και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο κτιρίου που συνορεύει με το κατάστημα. Από εκεί, ξεκίνησαν να σπάνε τον τοίχο για να μπουν στο κοσμηματοπωλείο. Αφού έσκαψαν το Σάββατο και την Κυριακή, κατάφεραν να εισβάλουν στο κατάστημα και να ανοίξουν με τη χρήση οξυγόνου το χρηματοκιβώτιο. Οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν χρυσαφικά αξίας 50.000 ευρώ καθώς και 5.000 ευρώ μετρητά από το χρηματοκιβώτιο.

Η αστυνομία θεωρεί πως πρόκειται για οργανωμένη σπείρα που «χτυπά» κοσμηματοπωλεία στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, αφού ήταν το τρίτο «χτύπημα» μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ