Θεσσαλονίκη: Με ψηφιακές κάμερες θα πιάνουν παραβάτες στους λεωφορειόδρομους - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Με ψηφιακές κάμερες θα πιάνουν παραβάτες στους λεωφορειόδρομους

Σε 35 με 40 σημεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας πρόκειται να οριστικοποιηθούν τα 35-40 σημεία των λεωφορειοδρόμων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε περιφερειακούς δήμους, όπου θα εναλλάσσονται περιοδικά οι έξι με επτά ψηφιακές κάμερες του ΟΑΣΘ.

Με σκοπό να περιοριστεί ή ακόμη και απαλειφθεί το φαινόμενο κατάληψής τους από τους παραβάτες οδηγούς, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Σάββας Παναγιωτίδης.

Επισημαίνοντας ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, ο κ. Παναγιωτίδης σημείωσε ότι «υπάρχει πραγματική κατάληψη στις λεωφορειολωρίδες από ασυνείδητους οδηγούς. Σύντομα θα ξεκινήσει με μεγαλύτερη ένταση η ψηφιακή καταγραφή των παραβάσεων σε βάρος όσων κινούνται ή σταθμεύουν στις λεωφορειολωρίδες».

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτίδη, η διοίκηση του ΟΑΣΘ συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας, υπηρεσία που θα ελέγχει και θα αποστέλλει τα σχετικά ραβασάκια στους παραβάτες, ενώ ο οργανισμός, από την πλευρά του, έχει αναλάβει την προμήθεια και συντήρηση των ψηφιακών καμερών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ