Ο φωτογράφος του αρραβώνα του Χάρι αποκαλύπτει γιατί φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ διάφανο φόρεμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο φωτογράφος του αρραβώνα του Χάρι αποκαλύπτει γιατί φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ διάφανο φόρεμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, τον περασμένο Δεκέμβριο, μια λεπτομέρεια ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή των θεατών: το διάφανο φόρεμα της ηθοποιού.

Ο φωτογράφος του αρραβώνα του Χάρι αποκαλύπτει γιατί φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ διάφανο φόρεμα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η Μαρκλ φορούσε μια τουαλέτα Ralph & Russo για τη φωτογράφηση, η οποία είχε ένα κεντημένο διάφανο μπούστο και μια μαύρη φούστα με πολύ φρου-φρου.

Η επιλογή της πανάκριβης τουαλέτας ήταν απροσδόκητη για ένα μελλοντικό μέλος της βασιλικής οικογένειας, όχι μόνο για το αποκαλυπτικό της μπούστο, αλλά και για την τιμή των 75.000 δολαρίων. Το φόρεμα εξέπληξε τους περισσότερους, ήταν όμως ταυτόχρονα και μια δήλωση του προοδευτικού στιλ της Μέγκαν έναντι της βασιλικής παράδοσης.

Ο Αλέξι Λουμπομίρσκι, ο φημισμένος φωτογράφος πίσω από τα πορτρέτα του αρραβώνα δήλωσε «συγκλονισμένος από την αντίδραση» για το φόρεμα, μιλώντας στο Entertainment Tonight την Κυριακή.

Ο φωτογράφος του αρραβώνα του Χάρι αποκαλύπτει γιατί φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ διάφανο φόρεμα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Αλλά ο λόγος για τον οποίο επέλεξε η Μέγκαν το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν απλός: «Για να είμαι ειλικρινής, προσπαθήσαμε με μερικά άλλα ρούχα και αυτό ήταν που την έκανε να νιώθει άνετα, έτσι δεν σκεφτήκαμε καθόλου το αν είναι γυμνό ή οτιδήποτε άλλο.

Απλά σκεφτήκαμε ‘Νιώσε άνετα και έλα να βγάλουμε μερικές ωραίες φωτογραφίες’» είπε ο φωτογράφος.

Έτσι, λοιπόν και έγινε. Η Μέγκαν δεν ήθελε να ξεσηκώσει τον κόσμο με την επιλογή της, ήθελε απλά να νιώθει άνετα.

Ο φωτογράφος του αρραβώνα του Χάρι αποκαλύπτει γιατί φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ διάφανο φόρεμα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ο Λουμπομίρσκι αποκάλυψε επίσης μερικές γλυκές λεπτομέρειες από τα απρασκήνια της φωτογράφησης με τον Χάρι και την Μέγκαν, που ήθελαν οι φωτογραφίες τους να είναι «προσβάσιμες».

«Όταν πήγα για να τους γνωρίσω, ήταν πολύ χαριτωμένοι και κάθε φορά που κοίταζαν ο ένας τον άλλον ήταν πολύ τρυφεροί μεταξύ τους» πρόσθεσε ο Λουμπομίρσκι. «Κι εγώ αυτό που σκέφτηκα ήταν ‘Θα είναι τέλειο. Θα είναι πολύ εύκολο’ είπα. ‘Θέλω να σας φωτογραφήσω έτσι ακριβώς. Έτσι είστε’».

Οι φωτογραφίες που τράβηξε ο Λουμπομίρσκι δείχνουν ακριβώς αυτό, κι αυτό, όπως λέει ο ίδιος ήταν επειδή «οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ