Champions League: Ο Ολυμπιακός εισέπραξε φέτος 30,2 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Champions League: Ο Ολυμπιακός εισέπραξε φέτος 30,2 εκατ. ευρώ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός μπορεί φέτος να μην κατάφερε να διακριθεί φέτος στο Champions League και να έφτασε μέχρι τον όμιλο, αλλά οικονομικά είχε πολύ σημαντικά έσοδα.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα του Πειραιά έχει βάλει στα ταμεία της 30,2 εκατ. ευρώ από την παρουσία του την φετινή σεζόν στο Champions League. Αυτό προκύπτει από την αναλυτική παρουσίαση της «As», η οποία παραθέτει τα χρήματα που έχουν εισπράξει όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο Champions League 2017/18 από την αγωνιστική τους παρουσία, αλλά και τα έσοδα από το market pool.

Σύμφωνα με τα ποσά που παρουσιάζει η ισπανική εφημερίδα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 27η θέση των ομάδων που συμμετείχαν στους ομίλους, με έσοδα 15,2 εκατ. ευρώ από τα πριμ και στην 19η συνολικά, αν υπολογιστεί και το market pool.

Μάλιστα, βρίσκεται πάνω από ομάδες όπως η Πόρτο (20η), Βασιλεία (21η), Ντόρτμουντ (22η), Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (26η) και η Μπενφίκα (29η). Τα χρήματα προέρχονται από το πριμ πρόκρισης για την συμμετοχή στους ομίλους και την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο Φάληρο, ενώ δεν έχει προστεθεί ακόμη το ποσό από το market pool.

Την πρωτιά έχει η Γιουβέντους με 77,56 εκατ. ευρώ και ακολουθούν η Ρόμα με 69,3 εκατομμύρια ευρώ και η Τσέλσι με 63,9 εκατομμύρια ευρώ.

Στην πρώτη στήλη αναφέρονται τα έσοδα από την αγωνιστική παρουσία και στην δεύτερη τα συνολικά ποσά, συμπεριλαμβανομένου του εκτιμώμενου market pool:

Champions League: Ο Ολυμπιακός εισέπραξε φέτος 30,2 εκατ. ευρώ | iefimerida.gr 0
Champions League: Ο Ολυμπιακός εισέπραξε φέτος 30,2 εκατ. ευρώ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός έσοδα Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ