Μέι, Τραμπ και Μακρόν: Η διεθνής κοινότητα πρέπει να απαντήσει στις αναφορές για επίθεση με χημικά στη Συρία - iefimerida.gr

Μέι, Τραμπ και Μακρόν: Η διεθνής κοινότητα πρέπει να απαντήσει στις αναφορές για επίθεση με χημικά στη Συρία

Η Τερέζα Μέι με τον Εμανουέλ Μακρόν (Φωτογραφία: AP/ Francois Mori)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τερέζα Μέι συμφώνησε με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Εμανουέλ Μακρόν ότι η διεθνής κοινότητα χρειάζεται να απαντήσει στις αναφορές για επίθεση με χημικά όπλα στη Συρία.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός είχε ξεχωριστές τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Αμερικανό και τον Γάλλο πρόεδρο. Η Μέι συμφώνησε μαζί τους ότι οι αναφορές για χημική επίθεση στη Συρία είναι «εντελώς αξιοκατάκριτες» και αν επιβεβαιωθούν θα συνιστούν επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία της σοκαριστικής βαρβαρότητας που επιδεικνύει το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ.

«Συμφώνησαν ότι η διεθνής κοινότητα χρειάζεται να απαντήσει για να διατηρήσει την απαγόρευση χρήσης χημικών όπλων παγκοσμίως», δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ