Cardi B: Βγήκε από τηλε-ριάλιτι, είναι σήμερα η μεγαλύτερη ράπερ στον κόσμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Cardi B: Βγήκε από τηλε-ριάλιτι, είναι σήμερα η μεγαλύτερη ράπερ στον κόσμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανακάλυψαν το 2015 σε μια εκπομπή ριάλιτι. Η νεαρή Αμερικανίδα είναι σήμερα σταρ της μουσικής ραπ, χάρη στον single δίσκο της «Bodak Yellow».

Την λατρεύουν γιατί έχει ένα στιλ bitchy που συνδιάζει με ένα εξαιρετικό ταμπεραμέντο.
«Αμερική γειά σου. Ονομάζομαι Cardi B. Ισως έχεις ακούσει για μένα, ως μια στρίπερ πανταχού παρούσα στα social media, με τα ατελείωτα νύχια της και το τεράστιο στήθος ...Στην πραγματικότητα δεν είμαι παρά ένα κορίτσι του Μπρονξ, όσο πιο συνηθισμένο και καθημερινό γίνεται, το οποίο χόρεψε γυμνό σε όλη τη χώρα για να μαζέψει χρήματα».


Κάπως έτσι η Αμερική, ή τουλάχιστον όσοι από το τεράστιο κοινό της είχαν την συνήθεια να βλέπουν το μουσικό κανάλι της ή να κοιτάζουν την εκπομπή ριάλιτι Love & Hip Hop: New York, την γνώρισε το 2015.

Cardi B: Βγήκε από τηλε-ριάλιτι, είναι σήμερα η μεγαλύτερη ράπερ στον κόσμο [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η Cardi B, Belcalis Almanzar στο πραγματικό της όνομα, έγινε παγκόσμια γνωστή το 2017 όταν ο δίσκος της έγινε νούμερο ένα στο Billboard Hot 100.

Η καταγωγή της είναι από τα νησιά Τρίνιτι και Αγιο Δομήνικο, αλλά μεγάλωσε στο Μπρονξ, στη Νέα Υόρκη. Δούλεψε πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ και ξεκίνησε το στριπτίζ σε ηλικία 19 ετών. Η ίδια δήλωσε πως στράφηκε εκεί για να ξεφύγει από την φτώχεια και την ενδοοικογενειακή βία.


Το 2013, η Cardi B άρχισε να γίνεται γνωστή χάρη στα βίντεο που ανέβαζε και έγιναν viral, στο Vine και στην σελίδα της στο Instagram. Τον Δεκέμβριο του 2015 προκάλεσε τον θαυμασμό με το τραγούδι της Cheap Ass Weave, ένα remix του διάσημου τραγουδιού της βρετανίδας ράπερ Lady Leshurr, Queen Speech 4. Ακολουθούν τα Gangsta Bitch Music vol.1 το 2016 και Gangsta Bitch vol.2 το 2017, ώσπου υπέγραψε με την εταιρεία Atlantic Records ένα συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.


Σήμερα είναι η η δεύτερη ράπερ στην ιστορία της μουσικής, μετά την Lauryn Hill το 1998 που κάνει τόσο μεγάλες πωλήσεις σε ερμηνεία σόλο.

Cardi B: Βγήκε από τηλε-ριάλιτι, είναι σήμερα η μεγαλύτερη ράπερ στον κόσμο [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cardi B ραπερ ριάλιτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ