Μπέρδεψαν το Πάσχα με το καλοκαίρι- Τουρίστρια βολτάρει με προκλητικό μαγιό στην Μύκονο την Μεγάλη Πέμπτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπέρδεψαν το Πάσχα με το καλοκαίρι- Τουρίστρια βολτάρει με προκλητικό μαγιό στην Μύκονο την Μεγάλη Πέμπτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν είναι ακόμη Πάσχα, οι τουρίστες δεν χάνουν ευκαιρία να επισκεφτούν την Μύκονο λίγους μήνες πριν το καλοκαίρι.

Ετσι εκτός από διάσημους Έλληνες, όπως η Σοφία Πασχάλη και η Μαριάντα Πιερίδη, πολλές τουρίστριες έκαναν τις βόλτες τους στα Ματογιάννια την Μεγάλη Εβδομάδα.

Τα βλέμματα μάλιστα κέντρισε μία τουρίστρια, η οποία περπάτησε την Μεγάλη Πέμπτη, ανήμερα της σταύρωσης, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό.

Η τουρίστρια δεν σκέφτηκε ούτε την ημέρα, ούτε και τις θερμοκρασίες, οι οποίες δεν είναι και τόσο υψηλές, όπως το καλοκαίρι και κυκλοφόρησε στους πιο κεντρικούς δρόμους του νησιού, φορώντας μόνο το μαγιό της και ένα κοντό μπλουζάκι.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο υπήρξαν και εκείνοι που απόρησαν με την απόφαση της τουρίστριας να εμφανιστεί με μαγιό την Μεγάλη Πέμπτη.

Βίντεο: Mykonos Live Tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ