Θεοδωράκης: Ανάσταση είναι οι δουλειές, η δικαιοσύνη, η ασφάλεια [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Ανάσταση είναι οι δουλειές, η δικαιοσύνη, η ασφάλεια [βίντεο]

Ο Σταύρος Θεοδωράκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ανάσταση μπορεί και πρέπει να αφορά τις ζωές όλων, ειδικά των ανθρώπων που υποφέρουν περισσότερο, τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο πασχαλινό μήνυμά του.

«Ανάσταση για αυτούς είναι οι δουλειές, η δικαιοσύνη, η ασφάλεια, η φροντίδα... Και είναι χρέος μας να τους τα προσφέρουμε. Όπως είναι χρέος όλων να έχουμε πάθος για τη ζωή. Να αντισταθούμε στην φθορά και τελικά στον θάνατο», συνέχισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, στέλνοντας σε όλους τις ευχές του για Καλή Ανάσταση.

Ανάσταση είναι οι δουλειές, η δικαιοσύνη, η ασφάλεια, η φροντίδα. Και είναι χρέος μας να τα προσφέρουμε σε αυτούς που υποφέρουν περισσότερο. Όπως είναι χρέος όλων να έχουμε πάθος για τη ζωή. Να αντισταθούμε στη φθορά και τελικά στο θάνατο. Καλή Ανάσταση σε όλες και σε όλους! pic.twitter.com/MQ7tFbkHvv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης ποτάμι Ανάσταση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ