Τσιγγάνοι προσπάθησαν να πουλήσουν βρέφος - iefimerida.gr

Τσιγγάνοι προσπάθησαν να πουλήσουν βρέφος

Τσιγγάνοι προσπάθησαν να πουλήσουν βρέφος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο προάστιο Χρυσούπολης - Δήμου Νέστου Καβάλας, συνελήφθησαν τέσσερις τσιγγάνοι, εκ των οποίων μία ανήλικη κοπέλα, γιατί προσπάθησαν να πουλήσουν βρέφος 2,5 μηνών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 71χρονο άντρα, δυο γυναίκες ηλικίας 65 και 44 αντίστοιχα και μια ανήλικη κοπέλα ηλικίας 12 ετών.

Ειδικότερα, στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας περιήλθαν πληροφορίες, σχετικά με τη δράση ενός οργανωμένου κυκλώματος, το οποίο ενεργεί κατ΄ επάγγελμα και για κερδοσκοπία, αγοροπωλησίες βρεφών.

Μετά από αξιοποίηση των πληροφοριών οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση κατά την οποία αστυνομικοί προσποιούμενοι «υποψήφιους» αγοραστές, κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με μέλη του κυκλώματος. Μετά από συνεχείς επαφές, συμφωνήθηκε η αγοροπωλησία βρέφους ηλικίας 2,5 μηνών, αντί του χρηματικό ποσό των 12.500 €.

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Μαρτίου 2012, σε προκαθορισμένο ραντεβού στη Χρυσούπολη Καβάλας, προσήλθαν οι τέσσερις δράστες και αφού παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των 12.500 €, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, παρέδωσαν στους «υποψήφιους» αγοραστές - αστυνομικούς το βρέφος (αγόρι) της 12χρονης. Με την πραγματοποίηση της αγοροπωλησίας, οι αστυνομικοί επενέβησαν και τους συνέλαβαν.

Το βρέφος έχει παραδοθεί προς φύλαξη στην παιδιατρική κλινική Γ.Ν. Καβάλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ