Euroleague: Η Ζαλγκίρις «τιμώρησε» (85-86) τον Ολυμπιακό και… ευνόησε τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Euroleague: Η Ζαλγκίρις «τιμώρησε» (85-86) τον Ολυμπιακό και… ευνόησε τον Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νίκη για δύο!

Μεγάλο διπλό για την Ζαλγκίρις Κάουνας και τον... Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, καθώς η ομάδα της Λιθουανίας κέρδισε 85-86 τον Ολυμπιακό στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague. Eτσι, εκτός του ΟΣΦΠ πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ, απέκτησε και ο Παναθηναϊκός!

Ο ΟΣΦΠ πλέον περιμένει το αποτέλεσμα της Ρεάλ με την Μπάμπεργκ για να δει αν θα τερματίσει στην 3η ή στην 4η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν η Ρεάλ ηττηθεί στη Μαδρίτη τότε ο Ολυμπιακός «πέφτει» στην 4η θέση και ο Παναθηναϊκός «αναρριχάται» στην 3η.

Ο αδιάφορος Ολυμπιακός χωρίς 4 βασικούς πάλεψε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά η Ζαλγκίρις του Σάρας παρά την έλλειψη κινήτρου πήρε διπλό στο ΣΕΦ και έστειλε στον Παναθηναϊκό το αβαντάζ έδρας!

Δεκάλεπτα: 25-10, 43-31, 59-56, 80-80 (κ.α.), 85-86

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Μπράουν 4, Παπαπέτρου 9 (2), Σπανούλης 16 (6 ασίστ, 6 λάθη), Μιλουτίνοβ 15 (9 ριμπάουντ), Στρέλνιεκς 8 (1), Μάντζαρης 4, Ρόμπερτς 12 (3), Μπόγρης, Γουίλτζερ 9, Τόμπσον 8

Ζάλγκιρις Κάουνας (Γιασικεβίτσιους): Ντέιβις 18, Πάνγκος 6, Τουπάν 6, Ούντριχ 6, Γιανκούνας 15, Μασιούλις, Μιλάκνις 8 (2), Μίτσιτς 5 , Ουάιτ 7, Καβαλιάουσκας 4, Ουλανόβας 11 (2)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ζαλγκιρις καουνας Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ