Bild: Στις ΗΠΑ, στις 27 Απριλίου η Μέρκελ - iefimerida.gr

Bild: Στις ΗΠΑ, στις 27 Απριλίου η Μέρκελ

Θα συναντηθει με τον Τραμπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ σχεδιάζει να επισκεφθεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στις 27 Απριλίου.

Αυτό αναφέρει σήμερα η ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα Bild.

Η εφημερίδα ανέφερε στην ηλεκτρονική έκδοσή της πως πολλές πηγές έχουν επιβεβαιώσει το ταξίδι της Μέρκελ στις Ηνωμένες Πολιτείες αργότερα αυτό τον μήνα.
Το γραφείο της δεν είχε κάποιο άμεσο σχόλιο για την πληροφορία αυτή.

Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει, ωστόσο, ότι η τελευταία επίσκεψη της Μέρκελ στην Ουάσιγκτον επιβεβαιώθηκε από την αμερικανική πλευρά μόλις λίγες μέρες πριν γίνει.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα πρόκειται για το δεύτερο ταξίδι της Γερμανίδας καγκελαρίου στον Λευκό Οίκο επί θητείας Ντόναλντ Τραμπ. Την ίδια μέρα, στις 27 Απριλίου, έχει προγραμματιστεί και η ιστορική συνάντηση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο Μουν Τζάε Ιν στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη της κορεατικής χερσονήσου.
Η τελευταία επίσκεψη της Μέρκελ στην Ουάσιγκτον τον Μάρτιο του 2017 σημαδεύτηκε από την εμφανή απροθυμία του Τραμπ να της δώσει το χέρι του για χειραψία μπροστά στις κάμερες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ