Επέστρεψε ο καρκίνος στη Σάνεν Ντόχερτι; - Τι γράφει στην ανάρτησή της - iefimerida.gr

Επέστρεψε ο καρκίνος στη Σάνεν Ντόχερτι; - Τι γράφει στην ανάρτησή της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι έδωσε τη δική της μάχη με τον καρκίνο, δημοσιοποιώντας μάλιστα όλη την διαδικασία στην οποία υποβλήθηκε.

Η 46χρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» πρόσφατα δήλωσε πως είναι σε ύφεση, ενώ πριν από λίγες ημέρες γνωστοποίησε ότι οι τελευταίες της εξετάσεις βρήκαν «αυξημένους» δείκτες σε μια ανίχνευση όγκου.

Ωστόσο, η ηθοποιός κατέστησε σαφές ότι παραμένει αισιόδοξη και κάνει και πάλι τον απολογισμό της ζωής της.

Την Τρίτη, μοιράστηκε μια selfie με την λεζάντα: «Εξετάσεις και αποτελέσματα. Η εξέταση ενός δείκτη βγήκε καλή. Η άλλη... αυξημένη. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνω κι άλλες εξετάσεις. Αλλά ακόμη και μετά από αυτό, εγώ παραμένω αισιόδοξη και συνεχίζω τη ζωή μου. Σίγουρα βοηθά να θέτεις τα πράγματα σε μια προοπτική και να θυμάσαι ό,τι έμαθες από αυτό το ταξίδι του καρκίνου. Και κάποιες φορές, χρειάζεσαι την υπενθύμιση. Όπως έχω πει στο παρελθόν ο καρκίνος αλλάζει τη ζωή σου, με τρόπους που δεν φαντάζεσαι…».

Η Ντόχερτι μοιράστηκε το ταξίδι της με τον καρκίνο του μαστού με τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας μάλιστα, φωτογραφίες της με ξυρισμένο το κεφάλι και την ώρα που κάνει τη θεραπεία.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Oct 20, 2017 at 9:47am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάνεν Ντόχερτι καρκίνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ