Πάτρα: Με εκρηκτικά απομακρύνουν επικίνδυνους βράχους -Για τις κατολισθήσεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάτρα: Με εκρηκτικά απομακρύνουν επικίνδυνους βράχους -Για τις κατολισθήσεις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εκρηκτικά και ελεγχόμενες εκρήξεις αντιμετωπίζονται οι επικίνδυνες κατολισθήσεις στην επαρχιακή οδό Πούντας - Καλαβρύτων, μία από τις βασικές οδούς που συνδέουν τα Καλάβρυτα με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών.

Ιδιαίτερα στο ύψος του 12ου χιλιομέτρου- στο τούνελ του Μεγάλου Σπηλαίου- γίνονται ελεγχόμενες εκρήξεις τις τελευταίες 15 ημέρες, προκειμένου να απομακρυνθούν επικίνδυνοι βράχοι.

«Πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο είναι συχνή η εμφάνιση κατολισθήσεων, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και να υπάρχουν κίνδυνοι για τους διερχόμενους οδηγούς», δήλωσε στο ΑΠΕ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, σημειώνοντας ότι υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο βελτίωσης της πρόσβασης στα Καλάβρυτα.

Ο προϋπολογισμός των έργων, για την άρση της επικινδυνότητας στους δρόμους προς τα Καλάβρυτα και το χιονοδρομικό κέντρο ξεπερνά τα έξι εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ