Οργή παικτών στον ΠΑΟ: Απείλησαν με αποχή, πλήρωσε η διοίκηση - iefimerida.gr

Οργή παικτών στον ΠΑΟ: Απείλησαν με αποχή, πλήρωσε η διοίκηση

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρχισαν τα... όργανα στον Παναθηναϊκό!

Οι ποδοσφαιριστές είναι εξοργισμένοι με τη διοίκηση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τους έδωσε ρεπό για αύριο και αν μέχρι τη Δευτέρα δεν δουν οι παίκτες χρήματα στους λογαριασμούς τους, θα κάνουν αποχή όπως ανακοίνωσαν!
Οι ξένοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» δεν είδαν ούτε σήμερα χρήματα στους λογαριασμούς τους παρά το γεγονός ότι υπήρχε η δέσμευση από τους διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟ. Οι παίκτες αφού συζήτησαν μεταξύ τους, πριν από το φιλικό με την Κ20, αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι για να δουν αν θα εμφανιστούν λεφτά στην τράπεζα. Κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ...

Αυτό που τονίζουν οι ποδοσφαιριστές είναι ότι αν μέχρι τη Δευτέρα δε δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους (30% της δόσης Οκτωβρίου για τους ξένους και το 30% του Δεκεμβρίου για όλους), θα απέχουν από τις προπονήσεις!

Οι «πράσινοι» πάντως με ενημέρωσή τους, λίγο μετά τα όσα συνέβησαν στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» και την απόφαση των ποδοσφαιριστών να προχωρήσουν σε αποχή αν μέχρι τη Δευτέρα δεν εμφανιστούν χρήματα στον λογαριασμό τους, τονίζουν ότι οι ξένοι παίκτες εξοφλήθηκαν τη δόση του Οκτωβρίου σήμερα, κάνοντας πράξη τη δέσμευση του Βασίλη Κωνσταντίνου την περασμένη εβδομάδα.

Πλέον, αυτό που απομένει για να μπει ένα τέλος σε αυτές τις κωμικοτραγικές καταστάσεις είναι να μπει και το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου μέσα στην εβδομάδα, προς όλους τους ποδοσφαιριστές, κάτι που είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Κορωπί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ