Ο Γκιουλέν χαρακτηρίζει «αεροπειρατεία» την επιχείρηση της ΜΙΤ στο Κόσοβο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γκιουλέν χαρακτηρίζει «αεροπειρατεία» την επιχείρηση της ΜΙΤ στο Κόσοβο [βίντεο]

Ο ιεροκήρυκας Φετουλάχ Γκιουλέν -Φωτογραφία αρχείου: AP Photo/Chris Post
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμφανίστηκε και μάλιστα με βίντεο ο Τούρκος ιεροκήρυκας Φετουλάχ Γκιουλέν ο οποίος έχει αυτοεξοριστεί στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ από το 1999.

Ο νούμερο ένα εχθρός του Ερντογάν σχολίασε την επιχείρηση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ στο Κόσοβο με τη σύλληψη και μεταφορά στη γείτονα έξι Τούρκων φερόμενων ως μελών της οργάνωσής του FETO ως «αεροπειρατεία».

«Βιώνουμε ταραγμένους καιρούς και μας έπληξε μια συμφορά… Πρόσφατα ‘’αεροπειρατές’’ έκαναν αεροπειρατεία σε ανθρώπους από το Κόσοβο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γκιουλέν σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Μεγάλη Τρίτη.

«Αυτό ουσιαστικά είναι αεροπειρατεία ανθρώπων, τους αποκαλώ αεροπειρατές αλλά δεν είναι αρκετό... Έχουν κάνει αεροπειρατεία σε ανθρώπους, μερικές φορές σκότωσαν ανθρώπους ή τους άφησαν στην ερημιά. Ο ορισμός μου για αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να κάνει κάποιος ανθρώπους να αισθανθούν άβολα, αλλά είναι πραγματικά αεροπειρατεία» συνέχισε.

Επίσης ο Γκιουλέν συνέκρινε το Κοσσυφοπέδιο με το Πακιστάν και τη Μιανμάρ, όπου η τουρκική μυστική υπηρεσία MIT έχει διεξάγει παρόμοιες επιχειρήσεις και έφερε τους οπαδούς του Γκιουλέν στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φετουλάχ Γκιουλέν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ