Οταν το MasterChef προκαλεί πραγματικό σάλο -Μέχρι και πρωθυπουργός ασχολήθηκε - iefimerida.gr

Οταν το MasterChef προκαλεί πραγματικό σάλο -Μέχρι και πρωθυπουργός ασχολήθηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ελληνικό MasterChef έχει μεν τις κόντρες του, αλλά στο βρετανικό ξέσπασε... πόλεμος μετά το σχόλιο ενός κριτή. Σε τέτοιο βαθμό, που ασχολήθηκε μέχρι και πρωθυπουργός χώρας με την εκπομπή!

Ολα ξεκίνησαν όταν διαγωνιζόμενη- που έχει γεννηθεί στη Μαλαισία- αποκλείστηκε επειδή θεωρήθηκε ότι το κοτόπουλο ρέντανγκ που μαγείρεψε δεν ήταν αρκετά τραγανό και για αυτό δεν... τρώγεται, όπως της είπε ο ένας από τους κριτές. Το πρόβλημα; Το πιάτο αυτό δεν πρέπει να είναι τραγανό, κάτι που «φωνάζουν» στα social media άνθρωποι από την Ινδονησία και τη Μαλαισία, ανάμεσά τους και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Η συνταγή αυτή προβλέπει το κοτόπουλο, ή το μοσχάρι σε μία άλλη εκδοχή της, να σιγομαγειρεύεται με μπαχαρικά και γάλα καρύδας για ώρες και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι τραγανό.

Η οργή που ξέσπασε για τον αποκλεισμό της παίκτριας ήταν τέτοια που στη Μαλαισία άνοιξαν σελίδα στο Facebook που απαιτεί να ζητήσουν συγγνώμη οι δύο κριτές. Θέση πήρε όμως και ο πρωθυπουργός. «Ποιος τρώει τραγανό κοτόπολου ρέντανγκ;», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Νατζίμπ Ραζάκ.

Θέση πήρε όμως και η ύπατη αρμοστής της Βρετανίας στη Μαλαισία, Βίκι Τριντέλ. «Το ρέντανγκ είναι ένα εμβληματικό παραδοσιακό πιάτο της Μαλαισίας... Δεν είναι ποτέ τραγανό και δεν πρέπει να συγχέεται με το τηγανητό κοτόπουλο», έγραψε στο Twitter απευθυνόμενη στους δύο κριτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef Μαλαισία πρωθυπουργός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ