Βενιζέλος: Οποιος έχει 94 υπογραφές να είναι υποψήφιος πρόεδρος - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Οποιος έχει 94 υπογραφές να είναι υποψήφιος πρόεδρος

Βενιζέλος: Οποιος έχει 94 υπογραφές να είναι υποψήφιος πρόεδρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένος να επιμείνει στην τήρηση των Καταστατικών διαδικασιών που απαιτούν 94 υπογραφές προκειμένου να υπάρξει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευαγγελος Βενιζέλος.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 200 υπογραφές μελών του Εθνικού Συμβουλίου δεν πρόκειται να συναινέσει στην προσπάθεια που καταβάλει ο Χρήστος Παπουτσης να ξεπεράσει την απόλυτη αδυναμία συλλογής υπογραφών (έχει μαζέψει μόλις και μετα βίας 20) επιβάλλοντας πολιτική απόφαση και παραβιάζοντας το Καταστατικο.

Ηδη, ο πρόεδρος της Επιτροπής Καταστατικού Γ. Ανωμερίτης έχει διαμηνύσει ότι δεν θα υπάρξει πολιτική απόφαση αλλα θα τηρηθεί ότι ορίζει το Καταστατικό. Από την πλευρα Παπουτση υπάρχουν πληροφορίες ότι θα επιχειρηθεί να τιναχτεί στον αέρα η όλη διαδικασία με καταγγελίες που θα στηριχθούν στο προηγούμενο του 2007 όταν δεν χρειάστηκαν υπογραφές απο τους τρεις υποψήφιους (Παπανδρέου-Βενιζέλο-Σκανδαλίδη).

Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί μετά τις 13.00 όταν λήγει η προθεσμια για την υποβολή υποψηφιότήτων οπότε και θα ξεκαθαριστεί πόσα και ποιά από τα 374 μέλη το Εθνικού Συμβουλίου έχουν υπογράψει υπερ Βενιζέλου και πόσες υπογραφες κατάφερε να συγκεντρώσει ο Χρήστος Παπουτσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ