Στο μαρτυρικό Δίστομο η επίσημη παρουσίαση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» - iefimerida.gr

Στο μαρτυρικό Δίστομο η επίσημη παρουσίαση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο μαρτυρικό Δίστομο επέλεξε ο Πάνος Καμμένος για να προχωρήσει και επίσημα στην παρουσίαση του νέου κόμματος του «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Η παρουσίαση ξεκίνησε στο δημαρχείο του ιστορικού χωριού στις 11 το πρωϊ και αμέσως μετά θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μαυσωλείο Διστόμου, ενώ στις 12:00 τα μέλη του νέου κόμματος θα επισκεφθούν το Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού.

Ο Πάνος Καμμένος με αυτή την κίνηση θέλει να δείξει, όπως λένε στενοί του συνεργάτες, την γερμανική κυριαρχία στην οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας αλλά και να θυμίσει τις γερμανικές θηριωδίες την ώρα που οι αποζημιώσεις εκκρεμούν .

Την παρουσίαση του κόμματος του στο Δίστομο ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής μέσω Facebook και Twitter.

«Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012, στις 11:00πμ, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, θα ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου) του Διστόμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ