Συνελήφθη μετανάστης στη Μόρια για κατοχή ναρκωτικών -Εβριζε τους αστυνομικούς - iefimerida.gr

Συνελήφθη μετανάστης στη Μόρια για κατοχή ναρκωτικών -Εβριζε τους αστυνομικούς

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικογραφία για τα αδικήματα της αντίστασης και της απείθειας σχηματίστηκε σε βάρος δύο αλλοδαπών μεταναστών ηλικίας 24 και 28 ετών που συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη από τις αρχές.

Οι συλληφθέντες, αρνήθηκαν, κατά τη διάρκεια ελέγχου, να συμμορφωθούν στις υποδείξεις αστυνομικών, τους απώθησαν βίαια και ακολούθως αντιστάθηκαν προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Επίσης, συνελήφθη στη Μόρια από αστυνομικούς ένας αλλοδαπός μετανάστης ηλικίας 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για τα αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης και της αντίστασης. Συγκεκριμένα, στον καταυλισμό της Μόριας ο 38χρονος, κατά τη διάρκεια ελέγχου, εξύβρισε τους αστυνομικούς, τους απείλησε και ακολούθως προέβαλε αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ