Προεκλογική περίοδος με την επίβλεψη των Βρυξελλών - iefimerida.gr

Προεκλογική περίοδος με την επίβλεψη των Βρυξελλών

Προεκλογική περίοδος  με την επίβλεψη των Βρυξελλών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στελέχη της τρόικας επιστρέφουν εσπευσμένα στην Αθήνα, καθώς δεν έχει εξαλειφθεί ο κίνδυνος να χαθεί για μία ακόμη φορά η κεκτημένη ταχύτητα και μαζί η τελευταία ευκαιρία που έχει η Ελλάδα και οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τον εφησυχασμό του ελληνικού πολιτικού συστήματος, στο διάστημα που μεσολαβεί έως τις επόμενες βουλευτικές εκλογές

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή της Κυριακής στο διάστημα που μεσολαβεί έως τις εκλογές, θα πρέπει να ολοκληρωθεί το PSI, να ξεκινήσει η διαδικασία ανεκεφαλαιοποίησης των τραπεζών, να αρχίσει η κατάρτιση του νέου Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου, να ξεκινήσει η υλοποίηση των μέτρων που θεσμοθετήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες και να αρθούν μία σειρά εμποδίων και υποχρεώσεων ώστε να βελτιωθεί το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ