Τεχνητά νύχια: Gel ή ακρυλικό -Τι είναι το καθένα και ποιο σού ταιριάζει περισσότερο - iefimerida.gr

Τεχνητά νύχια: Gel ή ακρυλικό -Τι είναι το καθένα και ποιο σού ταιριάζει περισσότερο

Jackie Gomez
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μανικιούρ είναι μια διαδικασία πολύ χαλαρωτική και ανακουφιστική και σε όλες μας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα όταν βλέπουμε τα χέρια μας όμορφα και περιποιημένα.

Όλες οι τάσεις και τα σχέδια στην nail art είναι αμέτρητα και δεν γίνεται να μην ξεμυαλιστείς και να θες να τα δοκιμάσει όλα στα στα νύχια σου, συνήθως όμως απαιτούν λίγο παραπάνω μήκος στα νύχια για να αναδειχτούν.

Από την άλλη η καθημερινότητα, το στρες , η διατροφή ακόμα και η εργασία σου συχνά μπαίνουν εμπόδιο και δεν καταφέρνεις με τίποτα να μακρύνεις τα νύχια σου, ούτε σου επιτρέπουν να τα περιποιείσαι όσο θα ήθελες.

Για όλους αυτούς τους λόγους υπάρχουν τα τεχνητά νύχια από τζελ ή ακρυλικό.

Να ξεκαθαρίσουμε οτι όταν μιλάμε για νύχια με μήκος εννοούμε ένα νορμάλ, διακριτικό και chic και όχι πολύ μακριά και γαμψά σαν του γυπαετού. Η υπερβολή είναι αντιαισθητική και κιτς.

Διαβάστε ποια μέθοδος τοποθέτησης τεχνητών νυχιών σας ταιριάζει περισσότερο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τεχνητά νύχια μέθοδος gel ακρυλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ