Πασχαλιάτικο γλυκό! Είναι η μόνη εποχή του χρόνου που βρίσκουμε φρέσκα βατόμουρα, επωφεληθείτε.
Υλικά
- 200 γραμμάρια σοκολάτη μαύρη, κουβερτούρα
- 60 γραμμάρια βούτυρο
- 90 γραμμάρια ξανθιά ζάχαρη
- 1 μικρό κουτάκι κρέμα γάλακτος
- 3 αυγά
- 35 γραμμάρια αλεύρι
- 250 γραμμάρια βατόμουρα φρέσκα
Εκτέλεση
- Ανάψτε τον φούρνο στους 150 βαθμούς
- Σε κατσαρολάκι βάλτε την σοκολάτα, το βούτυρο, την ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος
- Ζεστάνετε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά ώσπου να λιώσει η σοκολάτα, ανακατέψτε καλά
- Σε μπολ χτυπήστε τα αυγά καλά και προσθέστε το αλεύρι -Ρίξτε τα στο μείγμα σοκολάτας
- Ανακατέψτε απαλά -Βουτυρώστε τη φόρμα σας, γεμίστε με το μείγμα και στο τέλος βάλτε τα βατόμουρα
- Ψήστε μόνο για 35 λεπτά, για να μείνει μαλακό το brownie
- Διατηρήστε το σε δροσερό μέρος, δεν μπαίνει στο ψυγείο
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο