Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα είναι στα Public - iefimerida.gr

Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα είναι στα Public

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το Πάσχα να βρίσκεται προ των πυλών, οι νονοί και οι νονές θέτουν σε εφαρμογή την «επιχείρηση Πάσχα», ελπίζοντας πως θα χαρίσουν πολλά χαμόγελα και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στα ανυπόμονα βαφτιστήρια. Οι επιλογές είναι πολλές και οι απαιτήσεις ακόμα περισσότερες και ένα είναι δεδομένο: θέλεις η επιχείρηση Πάσχα να έχει 100% επιτυχία!

Το Public.gr αλλά και τα καταστήματα Public είναι στο πλευρό σου για να σε καθοδηγήσουν ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή, που θα σου δώσει και την πολυπόθητη «νίκη». Γιατί το να βλέπεις τη χαρά και τον ενθουσιασμό του βαφτιστηριού σου είναι φανταστικό συναίσθημα!

Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα είναι στα Public  | iefimerida.gr 0

Αν το βαφτιστήρι σου είναι αγόρι, παρακάτω θα βρεις μερικές μόνο από τις επιλογές που θα το ενθουσιάσουν και θα σε κάνουν talk of the … school!

Λαμπάδες
Αν ο μπόμπιράς σου είναι ακόμα μικρός, τα αγαπημένα χνουδωτά κουκλάκια στις λαμπάδες Ty Benie Boos, θα γίνουν ο νέος του λούτρινος φίλος, ενώ η Λαμπάδα PJ Masks Φιγούρα και Όχημα Deluxe, θα χαρίσει στους μικρούς οδηγούς μοναδικές στιγμές απολαυστικού αγώνα.

Αν είναι λίγο μεγαλύτερος με τις Λαμπάδες Μπαλαλάμπα Τρέλα, θα δημιουργήσει μια τρισδιάστατη φωτιζόμενη μπάλα 72 κομματιών με τους αγαπημένους του ήρωες. Παράλληλα θα αναπτύξει την ενδοπροσωπική, μαθηματική/λογική, σωματική και χωρική/οπτική ευφυΐα, σύμφωνα με τον καινοτόμο τρόπο επιλογής παιχνιδιών της Gordon Hellas, που έχουν υιοθετήσει τα καταστήματα Public.

Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα είναι στα Public  | iefimerida.gr 1

Στην περίπτωση που ο βαφτισιμιός σου μπαίνει σιγά σιγά στην εφηβεία, μπορείς να του κάνεις δώρο μια λαμπάδα με διακριτικά διακοσμητικά, όπως οι προτάσεις για αγόρια από τις σειρές Lajoie & Synchronia.

Ανεξάρτητα την ηλικία του, μην ξεχάσεις να διαλέξεις και το πασχαλινό αυγό με τον αγαπημένο του ήρωα.

Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα είναι στα Public  | iefimerida.gr 2

Παιχνίδια
Ανάλογα με την ηλικία του μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε παιδικά πασχαλινά βιβλία, παιδικά πατίνια, gaming, τηλεκατευθυνόμενα, αλλά και σε διασκεδαστικά επιτραπέζια. Με το επιτραπέζιο Ο Μαγικός Λαβύρινθος, οι μαθητευόμενοι μάγοι εξερευνούν με περιέργεια το λαβύρινθο και να αναζητήσουν τα μαγικά σύμβολα ενώ με το Kingdomino – Ένα ντόμινο για το Βασιλιά, γίνονται βασιλιάδες που αναζητούν νέα εδάφη για να εξαπλώσει το Βασίλειό τους.

Για μεγαλύτερα αγόρια, η τεχνολογία όπως και τα καταστήματα Public, είναι σύμμαχός σου. Το Kawasaki Mini Scooter 6.5 v2 Ηλεκτρικό Πατίνι Ισορροπίας, θα αφήσει άφωνο το μικρό σου πιτσιρικά αφού το μέλλον θα είναι κυριολεκτικά στα... πόδια του! Το καινοτόμο αυτό ηλεκτρικό πατίνι χρησιμοποιεί την ισορροπία του σώματός, για να καταλάβει που θέλεις να πας και να σε οδηγήσει εκεί.

Ό,τι και εάν επιλέξεις, τα καταστήματα Public θα είναι δίπλα σου και αυτό το Πάσχα δίνοντας σου ιδέες και λύσεις ώστε η «επιχείρηση Πάσχα» να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ public Πάσχα δώρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ