Διάσημος 68χρονος έκανε clubbing μέχρι πρωίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Διάσημος 68χρονος έκανε clubbing μέχρι πρωίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις λένε μα στην περίπτωση του διάσημου ηθοποιού, απλώς αποστομωθήκαμε. Τι να πει κανείς για έναν 68χρονο που αδιαφορώντας για τα δεκάδες βλέμματα λόγω αναγνωρισιμότητας, έκανε κλάμπινγκ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες;
Αναφερόμαστε στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος εθεάθη σε κλαμπ στην Ατλάντα μαζί με τον ράππερ Τ.Ι. Οι δυο τους δεν έφτασαν στο μαγαζί μαζί. Συναντήθηκαν εκεί τυχαία. Πρώτα πήγε ο Ντε Νίρο, με έναν φίλο του. Στη συνέχεια πήγε ο Τ.Ι. και μόλις του είπαν πως ο κάτοχος Όσκαρ βρίσκεται στο κλαμπ, δεν μπορούσε παρά να πάει να του μιλήσει.

Οι δυο τους έδειχναν να περνούν καλά μαζί και μάλιστα διασκέδασαν μέχρι πρωίας. Όσο για τον Ντε Νίρο, σίγουρα έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς νέους, που αποχώρησαν από το κλαμπ πολύ νωρίτερα από εκείνον.

Διάσημος 68χρονος έκανε clubbing μέχρι πρωίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ