Πρώην σούπερ μόντελ, πρωταγωνίστρια ριάλιτι και μαμά τριών πανέμορφων γυναικών, η Γιολάντα Χαντίντ, μας ξεναγεί στο γαλήνιο αγρόκτημά της και μας δείχνει τι τρώει σε μια μέρα για να μένει υγιής και γυμνασμένη.
Έχει αυτοανακηρυχθεί «βασίλισσα των λεμονιών», η μαμά Χαντίντ (μητέρα των μοντέλων Μπέλα και Τζίτζι) ξεκινά την ημέρα της με ένα μεγάλο ποτήρι νερό στο οποίο ρίχνει το χυμό ενός λεμονιού, το οποίο σύμφωνα με την ίδια, «αλκαλοποιεί το έντερο», καθαρίζει και παρέχει θρεπτικά συστατικά για το σώμα. Για πρωινό, ένα γρήγορο, εύκολο, γεμάτο ενέργεια μπολ με βρώμη, αρωματισμένο με ένα κουτάλι βιολογικού βουτύρου, μια χούφτα αμύγδαλα ψιλοκομμένα, φρέσκες φράουλες, βιολογικό μέλι και λίγη stevia για λίγη γλυκύτητα.
Μαμά και κόρες μαζί
Για την Γιολάντα Χαντίντ, το μεσημεριανό γεύμα είναι πάντα μία σαλάτα πλούσια σε πρωτεΐνες φτιαγμένη με λαχανικά εποχής από την λαϊκή. Σε ένα μπολ συνδυάζει φρέσκια ρόκα, κοτόπουλο, λαχανάκια βρυξελλών, κρανμπέρις, τα οποία περιχύνει με ελαιόλαδο και βινεγκρέτ με μέλι, προσθέτοντας λίγο αλάτι και πιπέρι για τη γεύση.
Το απόγευμα, η 54χρονη Γιολάντα παρασκευάζει ένα εύπεπτο κατσικίσιο γάλα, το οποίο βράζει με πασπαλισμένο κάρδαμο και κανέλα, και στη συνέχεια ρίχνει μια κουταλιά μέλι.
Η Χαντίντ θεωρεί πως το δείπνο πρέπει να είναι το ελαφρύτερο γεύμα της ημέρας. Έτσι, της αρέσει να φτιάχνει μια γρήγορη σούπα λαχανικών, με βάση το ζωμό κοτόπουλου και ψιλοκομμένο σκόρδο, καρότα, κρεμμύδια, σέλινο, κολοκυθάκια και κέιλ.
Με την Τζίτζι ΧαντίντΜε την Μπέλα Χαντίντ
Φωτογραφίες: Splash και Getty