Το κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ διεκδικούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Το κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ διεκδικούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Για το κύπελλο Ελλάδος κοντράρονται απόψε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι «αιώνιοι» αναμετρώνται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς με λιγοστό κόσμο στις κερκίδες, αλλά πολλούς κολλημένους σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και ιστοσελίδες. Για τους μεν «ερυθρόλευκους» είναι ο 16ος τελικός και στοχεύουν στον δέκατο τίτλο τους, ενώ για τους δε «πράσινους» στόχος είναι ο 13ος τίτλος στη 18η παρουσία τους σε τελικό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το βράδυ του Σαββάτου θα βρει τους δύο ισχυρούς του ελληνικού μπάσκετ, Ολυμπιακο και Παναθηναϊκό με εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα, αλλά θα έχει «στρώσει» το δρόμο για τις επικείμενες αναμετρήσεις τους στους τελικούς της Α1, πιθανώς και στο Final 4 της Ευρωλίγκας (αν βρεθούν στην Πόλη μπορούν να αναμετρηθούν σε μεγάλο ή μικρό τελικό).

Το αρνητικό είναι η άσχημη εικόνα που θα δουν οι φίλαθλοι το βράδυ με τις σχεδόν άδειες εξέδρες του γηπέδου, αφού τα εισιτήρια που πήραν οι ομάδες ήταν λιγοστά -900 η καθεμία-, ώστε να αποφευχθούν επεισόδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ