Σπυροπούλου: «Δεν ένιωθα να με λατρεύουν οι συμπαίκτες μου, μπορεί να ήμουν αδιάφορη» [βίντεο] - iefimerida.gr

Σπυροπούλου: «Δεν ένιωθα να με λατρεύουν οι συμπαίκτες μου, μπορεί να ήμουν αδιάφορη» [βίντεο]

spyropoyloy
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο Survivor Πανόραμα και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor.

Η πρώην παίκτρια των Διάσημων συγκινήθηκε όταν είδε το βίντεο της αποχώρησής της.

«Οταν το βλέπω, επειδή έχει περάσει μία εβδομάδα, είναι σαν να ζω τη στιγμή που άκουσα το όνομά μου. Είχα “παγώσει”… Κοίταζα πάντα στα συμβούλια, μπροστά μας υπάρχουν κάποιες φωτιές… Και προσπαθούσα να συγκεντρώσω πάντα το βλέμμα μου σε μία φωτιά γιατί με χαλάρωνε. Η καρδιά μου χτύπαγε πάρα πολύ γρήγορα μέχρι να πει ο Σάκης ποιος είναι ο άνθρωπος που αποχωρεί. Όσο περνούσε ο καιρός αυτό γινόταν ακόμα πιο δύσκολο», είπε μεταξύ άλλων.

Οταν ρωτήθηκε από την Ντορέττα Παπαδημητρίου εάν είχε αντιληφθεί πως ορισμένοι συμπαίκτες της μιλούσαν για εκείνη πίσω από την πλάτη της, απάντησε πως δεν είχε αντιληφθεί κάτι τέτοιο, ενώ τόνισε πως ήταν ο εαυτός της στο παιχνίδι και δεν έδειχνε διαφορετικά πρόσωπα πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

«Δεν ένιωθα ότι με λατρεύουν, μπορεί να ήμουν και αδιάφορη. Δεν μπορείς να κάνεις παρέα με όλο τον κόσμο», δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε άλλο σημείο.

Αναφορικά με τη συμφωνία που είχε γίνει ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες της ομάδες προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τους ανθρώπους τους στην Ελλάδα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε:

«Ήταν μια συζήτηση που είχαμε κάνει την ίδια μέρα στη φωτιά, τη μέρα του συμβουλίου. Και το είχε πει ο Μιχάλης. Είχε γίνει μια παρεξήγηση για το ρύζι και με αφορμή αυτό είχαμε κάτσει ξανά στη φωτιά και οι άνθρωποι που εμπλεκόντουσαν άμεσα είχαν πάρει το λόγο και είχαν πει κάποια πράγματα. Έτσι και ο Μιχάλης είχε πάρει το λόγο και είπε ότι κάτι θέλει να μας πει, και είχε πει όλο αυτό. Το είπε δημόσια.

Μου το είπαν σε συζήτηση κάποια στιγμή μετά, πέντε, εφτά, δέκα μέρες μετά, δεν θυμάμαι. Αυτό δεν το αποκάλυψε μετά εγώ, το είχε πει ο Μιχάλης πιο πριν από μένα. Η συζήτηση αυτή είχε γίνει στο ξενοδοχείο. Δεν είχε πρόβλημα ο Μιχάλης που το είπα, κανείς δεν μου είπε κάτι γι’ αυτό μετά. Την ώρα που το είπα και ολοκλήρωσα, ο Γιάννης Δρυμωνάκος που καθόταν δίπλα μου, μου είπε “καλά έκανες και το είπες”», υποστήριξε.

Πηγή βίντεο: zappit & gossip-tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ