Φώφη Γεννηματά: Είπαμε ψέμματα στον ελληνικό λαό - iefimerida.gr

Φώφη Γεννηματά: Είπαμε ψέμματα στον ελληνικό λαό

Φώφη Γεννηματά: Χωρίς το ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών, Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο για αλαζονεία και έπαρση στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που με τη στάση τους ενόχλησαν και τωρα θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Η κ. Γεννηματά, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» υποστηριξε οτι ο κόσμος είναι απογοητευμένος με τον τρόπο διακυβέρνησης της παράταξής της, όμως χωρίς το ΠΑΣΟΚ, η χώρα θα ζούσε σε συνθήκες Αλβανίας των προηγούμενων ετών.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι: «την ώρα που έπρεπε να εξηγήσουμε την αλήθεια στο λαό, αλλάξαμε θέση. Έγιναν λάθος χειρισμοί. Δεν είπαμε την αλήθεια όπως έπρεπε και δώσαμε δευτερεύουσες μάχες λόγω προσωπικών στρατηγικών».

Σε ερώτηση, αν οφείλει το ΠΑΣΟΚ να ζητήσει συγνώμη για τα ψέμματα αυτά, η κ. Γεννηματά υποστήριξε πως συγνώμη πρέπει να ζητήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις για τον τρόπο διακυβέρνησης των τελευταίων δέκα ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ