Ο γιος του Γουίλ Σμιθ ντύνεται με γυναικεία ρούχα και το φωνάζει: Αν θέλω, θα φοράω φορέματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο γιος του Γουίλ Σμιθ ντύνεται με γυναικεία ρούχα και το φωνάζει: Αν θέλω, θα φοράω φορέματα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως ο Τζέιντεν Σμιθ δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και θέλησε να υπερασπιστεί την επιλογή του να φορά φορέματα.

Ο γιος του Γουίλ Σμιθ ντύνεται με γυναικεία ρούχα και το φωνάζει: Αν θέλω, θα φοράω φορέματα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο 19χρονος ηθοποιός – τραγουδιστής έχει γίνει talk of the town με τις τολμηρές στιλιστικές επιλογές του και έχει αυτοχαρακτηριστεί ως «είδωλο» που σπάει τα στερεότυπα των φύλων στη μόδα.

Ο Τζέιντεν Σμιθ έγραψε το Σαββατοκύριακο στο Twitter: «Αν θέλω να φορέσω φόρεμα, τότε θα το κάνω κι αυτό θα γίνει η νέα μόδα».

If I Wanna Wear A Dress, Then I Will, And That Will Set The New Wave...
-JADEN SMITH #ICON

Ο γιος του Γουίλ Σμιθ ντύνεται με γυναικεία ρούχα και το φωνάζει: Αν θέλω, θα φοράω φορέματα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Είναι αρκετές οι φορές, πάντως, που ο γιος του διάσημου ηθοποιού Γουίλ Σμιθ κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις που σχολιάζονται ποικιλοτρόπως. Έχει εμφανιστεί με φούστα συνοδεύοντας την ηθοποιό Αμάντλα Στένμπεργκ στο χορό της αλλά και σε εκστρατεία μόδας της Louis Vuitton για τη γυναικεία κολεξιόν.

Παράλληλα, ξεκίνησε τη δική του σειρά με ουδέτερα ρούχα για να προωθήσει μια θετική στάση απέναντι στη μόδα και το φύλο.

Το νεαρό αστέρι θέλει να κάνει τη διαφορά στη βιομηχανία μόδας, με την συνεργασία του με το G-Star Raw για να δημιουργήσει μια βιώσιμη σειρά denim, μαζί με τον συνιδρυτή της εταιρείας και τραγουδιστή Φάρελ Γουίλιαμς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέιντεν Σμίθ γουίλ σμιθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ