Η απίθανη στιγμή που ένα αγόρι «γλιστρά» κάτω από την πόρτα ενώ ένας άγνωστος κάνει την... ανάγκη του [βίντεο] - iefimerida.gr

Η απίθανη στιγμή που ένα αγόρι «γλιστρά» κάτω από την πόρτα ενώ ένας άγνωστος κάνει την... ανάγκη του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς θα αντιδρούσατε αν ένα μικρό παιδί «γλιστρούσε» κάτω από την πόρτα της τουαλέτας στο κατάστημα που βρισκόσασταν για να σας ζητήσει να τον βοηθήσετε να πλύνει τα χέρια του;

Αυτό έζησε ένας άνδρας με το όνομα Άντριου στο κατάστημα Chick-fil-A και τράβηξε σε βίντεο την αμήχανη στιγμή.

Chick Fil a never ceases to amaze me. And yes it was my pleasure! pic.twitter.com/GZoB7Bm5T7

«Πως σε λένε» ρώτησε το μικρό αγόρι τον Άντριου. Συνεχίζοντας την κουβέντα του, ο μικρός Λέβι λέει στον άνδρα τι θέλει. «Θέλω κάποιος να με κρατήσει και να με βοηθήσει να πλύνω τα χέρια μου» λέει το μικρό αγόρι με τον άνδρα να ακούγεται να γελάει.

«Μα νομίζω ότι η μητέρα σου είναι έξω» απαντά ο Άντριου καθώς το χαριτωμένο παιδί ξεκλειδώνει την πόρτα της τουαλέτας.

«Όχι, όχι, όχι. Εντάξει» απαντά εκείνος. «Μπορείς, σε παρακαλώ, να κλείσεις την πόρτα βγαίνοντας;» ρωτά το παιδί, που το απαντά: «Πρέπει να την κλειδώνεις». «Ναι, έχεις δίκιο. Θα την κλειδώσω. Σ΄ ευχαριστώ» ακούγεται να λέει ο Άντριου.

Λίγο αφότου ο Άντριου δημοσίευσε το βίντεο στο Twitter, ο μπαμπάς του Λέβι τουίταρε την απάντησή του, ζητώντας συγνώμη για την εισβολή του γιου του.

«Γεια σου Ντριου. Αυτό είναι το αγόρι μου. Λυπάμαι πολύ για την εισβολή. Είναι πολύ, πολύ φιλικός, μερικές φορές υπερβολικά φιλικός. Χειρίστηκες εξαιρετικά την κατάσταση. Σ’ ευχαριστώ που ήσουν τόσο ευγενικός μαζί του. Εκτιμώ πραγματικά την κατανόηση και την αίσθηση του χιούμορ αναφορικά με αυτό το γεγονός», έγραψε.

Hey, Drew. That’s my boy. I’m terribly sorry for the intrusion. He’s very, very friendly, sometimes a bit too much. You handled it extremely well. Thanks for being kind to him. I truly appreciate your understanding and sense of humor about this!

Ο Άντριου απάντησε «Όχι κ. Στίβενς είναι εντάξει. Έκανε ότι ακριβώς θα έκανε και κάθε παιδί. Είμαι βέβαιος πως κι εγώ έχω κάνει το ίδιο πριν από χρόνια. Έχετε ένα πολύ καλό παιδί που φαίνεται ατρόμητο».

Το ξεκαρδιστικό βίντεο έχει αναπαραχθεί πάνω από 160.000 φορές και έχει πάνω από 400.000 likes.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τουαλέτα αγόρι Εισβολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ