Νέα διοίκηση στον μπασκετικό Αρη - iefimerida.gr

Νέα διοίκηση στον μπασκετικό Αρη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νέο διοικητικό σχήμα, επικεφαλής στο οποίο επιλέχθηκε να είναι ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής της ομάδας (1971-1983, 1985-1987), νυν πρόεδρος του σωματείου παλαιμάχων του συλλόγου και αντιπρόεδρος του μουσείου μπάσκετ των «κιτρίνων», Χάρης Παπαγεωργίου, θα πορευτεί για το προσεχές διάστημα η ΚΑΕ Αρης.

Ο τελευταίος θα έχει τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στο καινούργιο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, το οποίο θα πλαισιώνεται, ακόμη, από τους Νικόλαο Κάλλεν (αντιπρόεδρος), Αναστάσιο Μωϋσιάδη, Γεώργιο Σιγάλα, Ιωάννη Ψηφίδη, εκπρόσωπος Α.Σ. Αρης (μέλη).

«Ο Αρης, η αγαπημένη μας ομάδα της οποίας η ιστορία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη νεότερη ιστορία της πόλης μας, βιώνει σήμερα μια δεινή κατάσταση. Έχοντας συνείδηση της προσφοράς του, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στον πολιτισμό και σε ολόκληρη την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, δέχτηκα σήμερα την πρόταση - πρόκληση από τους ανθρώπους της ΚΑΕ, να ηγηθώ της προσπάθειας επανεκκίνησης της ομάδας του μπάσκετ.

Με δεδομένο ότι είμαι στρατευμένος στην ιδέα που λέγεται Αρης από τα νεανικά μου χρόνια, δεν μπορώ ν? αρνηθώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου αυτήν την κρίσιμη στιγμή», ανέφερε, με δήλωσή του, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Χάρης Παπαγεωργίου.

Κατέληξε επισημαίνοντας: «Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αποδέχομαι την τιμητική πρόταση και υπόσχομαι στον ταλαιπωρημένο κόσμο του Αρη να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η ομάδα να βρεθεί εκεί όπου είναι η θέση της, εκεί που της αξίζει».

Πηγή: AΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης διοίκηση καε αρης Παπαγεωργίου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ