Cool Leaf Keyboard: Το πληκτρολόγιο έχασε τα πλήκτρα του! - iefimerida.gr

Cool Leaf Keyboard: Το πληκτρολόγιο έχασε τα πλήκτρα του!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν λατρεύεις το συμβατικό πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου και το επίμονο «τακ τακ τακ» κάθε φορά που πληκτρολογείς κάτι, καλύτερα μη διαβάσεις τη συνέχεια του άρθρου. Μια ιαπωνική εταιρία, η Minebea, δημιούργησε το πρώτο touchscreen πληκτρολόγιο υπολογιστή. Εξαιρετικά σέξι, κομψό, μοντέρνο και επενδυμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε κάθε ίντσα, το Cool Leaf Keyboard, έρχεται να στολίσει το desktop σου.

Αν είσαι από εκείνους που χρόνια τώρα χειρίζονται ταμπλέτες και touchscreen συσκευές, θα το αγαπήσεις αμέσως· αν, πάλι, είσαι από τους παραδοσιακούς τύπους με το nokia 3210 στην τσέπη, ίσως να πάθεις ένα μικρό πολιτισμικό σοκ με το πανέμορφο gadget της Minebea. Ένα από τα προφανή πλεονεκτήματα του πληκτρολογίου «χωρίς πλήκτρα» είναι ότι καθαρίζεται πολύ εύκολα! Τέρμα τα κόλπα κασκαντέρ και η ετήσια διάλυση του πληκτρολογίου για να καθαριστεί. Τέρμα τα ψίχουλα, η σκόνη και οι τρίχες ανάμεσα στα βδελυρά πλήκτρα. Παράλληλα, το πληκτρολόγιο είναι προγραμματισμένο να διορθώνει βασικά λάθη, όπως τα επαναλαμβανόμενα γράμματα, ενώ ο σχεδιασμός του επιτρέπει τη ταυτόχρονη πληκτρολόγηση πολλών εντολών - πως ctrl+alt+del-. Μια σημαντική, τέλος, παράμετρος του touch πληκτρολογίου είναι η δυνατότητα να ρυθμίζεις την ευαισθησία του στις δικές σου προτιμήσεις. Σε άγγιξε;

Το πληκτρολόγιο, που κυκλοφορεί μέσα Μαΐου στην Ιαπωνία, θα αργήσει κάποιους μήνες να εξευρωπαϊστεί. Μάλιστα, η ιαπωνική έκδοση -που συνεπάγεται και ιαπωνικούς χαρακτήρες- θα είναι συμβατή μόνο με πλατφόρμα windows. Η βρετανική, γαλλική, γερμανική και ιταλική έκδοση αναμένονται προσεχώς και θα είναι συμβατές και με Macs.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ touchscreen minebea cool leaf keyboard
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ