Οι δημοσκοπήσεις αρχίζουν να καταγράφουν την "Χρυσή Αυγή" - iefimerida.gr

Οι δημοσκοπήσεις αρχίζουν να καταγράφουν την "Χρυσή Αυγή"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο 1,5% καταγράφει το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «Επίκαιρα». Πολιτικοί αναλυτές εδώ και καιρό έχουν επισημάνει τον κίνδυνο να ευνοήσει η κρίση ακραια πολιτικά σχήματα όπως η «Χρυσή Αυγή» και «Ανταρσία». Με δεδομένη, λοιπόν, την ανύπαρκτη προβολή των συγκεκριμένων σχημάτων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα ποσοστά που αποσπούν, είναι αξιοσημείωτα.

Οι δημοσκόποι, μάλιστα, επισημαίνουν ότι ένας μεγάλος αριθμός αναποφάσιστων στις επόμενες εκλογές θα κινηθεί προς εθνικοπατριωτικούς σχηματισμούς. Ανάλογη ανάλυση έκανε προ ημερών και στο «Βήμα» ο Γιάννης Πρετεντέρης, εκτιμώντας ότι η κατάσταση, θα ενισχύσει τα ακραία σχήματα.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αξιοσημείωτο ότι μετά το ποσοστό που απέσπασε σε επίπεδο Δήμου Αθηναίων, η «Χρυσή Αυγή», φαίνεται να εδραιώνει δημοσκοπικά την παρουσία της, και σε επίπεδο Επικράτειας.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημοσκόπηση Χρυσή Αυγή ποσοστό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ