Το αξεσουάρ από το παρελθόν που επέστρεψε για τις νύφες -Αυτή είναι η νέα τάση - iefimerida.gr

Το αξεσουάρ από το παρελθόν που επέστρεψε για τις νύφες -Αυτή είναι η νέα τάση

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mία από τις αξέχαστες και σημαντκές στιγμές μια γυναίκας είναι αυτή του γάμου.

Και πάντα όλη η προσοχή πέφτει πρώτα στο νυφικό που θα φορέσει. Αυτό που ταιριάζει στο στυλ της και θα την κάνει ακόμα πιο όμορφη.

Το φόρεμα με το οποίο θα επιλέξει μια γυναίκα να παντρευτεί συνήθως υπάρχει ήδη στο μυαλό της πολλά χρόνια πριν από την ημερομηνία του γάμου.

Από τα νυφικά «τούρτες» που ζυγίζουν περισσότερο από την ίδια τη νύφη μέχρι τα πολύ απλά μίνιμαλ λευκά φορέματα, το νυφικό είναι πολύ προσωπική υπόθεση.

Είναι σαν τον έρωτα με την πρώτη ματιά. Βλέπεις ξαφνικά το νυφικό να κρέμεται στην κρεμάστρα ή να φιγουράρει στις σελίδες ενός περιοδικού και αμέσως ξέρεις ότι αυτό είναι το δικό σου!

Τα νυφικά αξεσουάρ είναι αυτά που θα ολοκληρώσουν το bridal look σου. Η νέα τάση λοιπόν θέλει τις νύφες να φοράνε ένα αξεσουάρ που ήρθε από το παρελθόν και είναι old time classic.

Δες ποια είναι η νέα τάση στις νύφες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αξεσουάρ γάμος νύφη νυφικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ