Ο Στρατός δίνει στην Εκκλησία χώρους για τρόφιμα και ρούχα - iefimerida.gr

Ο Στρατός δίνει στην Εκκλησία χώρους για τρόφιμα και ρούχα

Στρατός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλευρό της Εκκλησίας ανακοίνωσαν πως στέκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις με στόχο την ανακούφιση των ασθενέστερων πολιτών που υποφέρουν από την κρίση. Η στρατιωτική ηγεσία αποφάσισε τη διάθεση 27 στρατιωτικών πρατηρίων προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και ρούχα από τους ένστολους και το πολιτικό προσωπικό.

«Η ανταπόκριση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται σε μία στιγμή κατά την οποία η δημοσιονομική συγκυρία ασκεί μεγάλη πίεση πάνω τους, παρ' όλα αυτά, όπως διαχρονικά έχει αποδειχθεί, oι Ένοπλες Δυνάμεις έχοντας σαν οδηγό το εθνικό καθήκον δεν αφήνουν σε δεύτερη μοίρα το κοινωνικό καθήκον τους» παρατήρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την προσφώνηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο Πεντάγωνο.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν τον πλέον κοντινό προς την Εκκλησία οργανωμένο φορέα της Πολιτείας», παρατήρησε ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, ο οποίος επανέλαβε την ανάγκη αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας και εκτίμησε «ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτήν τη δοκιμασία».

Τον συντονισμό της προσπάθειας έχει ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, με το πρόγραμμα κοινωνικής δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ